Ingrediënten

Wat veel mensen vergeten is dat het brein brandstof verbruikt om te doen wat het doet, zeker als je hard aan het studeren bent gaat dit verbruik harder dan je denkt. Studeerpil zorgt ervoor dat er genoeg brandstof beschikbaar is voor het brein, zodat het optimaal kan presteren. 

Na meerdere tests met tientallen verschillende ingrediënten te hebben voltooid, is de de volgende Studeerpilformule tot stand gekomen. Alle ingrediënten zijn op natuurlijke basis en van zeer hoge kwaliteit. 

CDP-Choline:

CDP-Choline (Citicoline) wordt door de hersenen gebruikt om acetylcholine te verkrijgen. Acetylcholine zorgt ervoor dat je je beter kunt concentreren en makkelijker informatie kunt terughalen uit je geheugen. Het komt vooral voor in schaaldieren, vlees, vis en eieren. Ook is CDP-choline in kleine hoeveelheden aanwezig in onze hersenen en lever.

Cafeïne:

Cafeïne zorgt voor meer energie en helpt je beter te kunnen focussen. Daarnaast helpt cafeïne bij vermoeidheid.

Rhodiola Rosea:

Dit kruid met adaptogene werking zorgt ervoor dat je beter met stress om kunt gaan en helpt bij vermoeidheid. Daarnaast is Rhodiola Rosea verantwoordelijk voor een normale bloed circulatie, wat bijdraagt aan optimale cognitieve prestaties.


Mucuna Pruriens Extract (Levodopa):

Het Mucuna Pruriens extract is afkomstig van de fluweelboom en is een natuurlijke bron van L-Dopa. Het zorgt voor meer energie en wordt onder meer gebruikt als versterkend middel voor het zenuwstelsel.

L-Theanine:

L-theanine is een essentieel aminozuur dat onder andere in groene thee voorkomt. Het helpt bij stress, verbetert de concentratie en heeft een kalmerend effect. Dit is ook de reden dat veel mensen zich minder opgejaagd voelen na het drinken van thee, in vergelijking met koffie. Aangezien de Studeerpilformule ook cafeïne bevat is L-theanine het perfecte ingrediënt om het oppeppende effect van cafeïne te balanceren met het kalmerende effect van L-theanine.

DMAE:

DMAE komt van nature in geringe hoeveelheden in ons brein voor en draagt als antioxidant bij aan de ondersteuning van het geheugen.

N-Acetyl-L-Tyrosine:

Het verschil tussen normale l-tyrosine en n-acetyl-l-tyrosine is dat laatst genoemde een acetyl groep heeft op het molecuul. Het voordeel hiervan is dat n-acetyl-l-tyrosine een hogere biologische beschikbaarheid heeft en beter wordt opgenomen. Tyrosine is een voorloper van de door het lichaam aangemaakte neurotransmitters dopamine en adrenaline.

Vitamine B6:

Vitamine B6 stimuleert een goede werking van het immuunsysteem en zenuwstelsel.

Vitamine D3:

Vitamine D3 is een bijzondere vitamine, aangezien ons lichaam in staat is deze vitamine zelf te produceren. Het licht van de zon is de belangrijkste bron van vitamine D3. Vitamine D3 draagt net als Vitamine B6 bij tot een normale werking van het immuunsysteem.

 

 

Studeerpil is een product van BrainRush

BTW-nummer: NL213457520B01

KvK-nummer: 66250897