Zoek/Search/Suche FAQ

Veelgestelde Vragen Studeerpil

Wij accepteren de volgende mogelijkheden binnen de shop.

 

iDeal (NL)

Paypal

Bancontact (BE)

Sofort banking (DE)

Belfius (BE)

KBC/CBC (BE)

Klarna 
 

Mocht je er niet uitkomen, neem dan even contact met ons op hallo@studeerpil.nl, dan proberen we het met een overschrijving of betaalverzoek voor je te regelen.

Ga naar de Klarna-pagina voor meer informatie over hoe Klarna werkt.

Wij accepteren alleen Euro’s. 

Nee, helaas verkopen wij geen giftcards. 

Dat is vervelend! We lopen even het proces door. Controleer eerst of je de kortingscode precies invoert zoals deze wordt weergegeven (hoofdlettergevoelig) en controleer of de code nog geldig is en niet is verlopen. Ten tweede, controleer de algemene voorwaarden van jouw code, als het artikel in de uitverkoop is of in een bepaalde categorie valt, is de korting mogelijk niet geldig voor dit product. Als het nog steeds niet werkt, stuur dan een e-mail naar hallo@studeerpil.nl met vermelding van de code en ons team kan je verder helpen! 

Nee, je kunt per bestelling maar één actiekorting gebruiken. Wel kunnen een kortingscode en bijvoorbeeld gratis verzendkosten boven 20,- euro in combinatie worden gebruikt. 

Probeer een andere betaalmethode of neem even contact met ons op via hallo@studeerpil.nl en een van onze klantenservicemedewerkers zal je zo snel mogelijk helpen.

Al onze zendingen hebben Track & trace. Zo kun je met de code, die we je toezenden, jouw bestelling volgen. En wij houden zo ook in de gaten of alles goed verloopt. In Nederland zetten we meestal DHL in als vervoerder, naar Europese landen is dat DPD.

 

Als je vóór 22.30 uur bij ons bestelt, kunt je jouw bestelling de volgende werkdag in huis verwachten. Als je jouw bestelling niet binnen deze periode hebt ontvangen, neem dan even contact met ons op.

Als je vóór 22.30 uur bij ons bestelt, kunt je jouw bestelling de volgende werkdag in huis verwachten. Wij doen er alles aan om jouw order dezelfde dag te verzenden. Het kan echter druk zijn bij de vervoerders. Dan kan het pakketje soms een dag vertraging oplopen. Als je jouw bestelling niet binnen drie werkdagen hebt ontvangen, neem dan even contact met ons op!

Ja, dat kan. Samen met jouw orderbevestiging wordt, zodra jouw bestelling is verzonden, een trackingnummer naar je verzonden. Op die manier kunt je jouw bestelling volgen. 

LEVERING EN LEVERINGSGEBIEDEN:

VitamineMan levert in West Europa, met uitzondering van gebieden zonder postcode en niet in het Verenigd Koninkrijk. Onze producten worden verzonden via DHL, DPD of PostNL, afhankelijk van de bestemming. Je ontvangt na het plaatsen van jouw bestelling een e-mail met Track and Trace code ter bevestiging van jouw bestelling.

 

KOSTEN VAN VERZENDING

NEDERLAND Wij rekenen de volgende verzendkosten voor bestellingen die in Nederland afgeleverd dienen te worden:

 • € 3,95 voor alle leveringsgebieden binnen Nederland, bij bestelling tot 20,- euro.
 • Alle bestellingen boven de € 20,- worden gratis geleverd.
 

BUITEN NEDERLAND Wij rekenen de volgende verzendkosten voor bestellingen die buiten Nederland afgeleverd dienen te worden tegen de volgende tarieven:

België en Duitsland:

 • € 4,95 bij bestelling tot 20,- euro.
 • Alle bestellingen boven de € 20,- worden gratis geleverd.
 

Europa, buiten België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk:

 • € 9,95 bij bestelling tot 20,- euro.
 • € 5,95 bij bestelling vanaf 20,- euro.

Tot nader order wordt door de gevolgen van de Brexit niet geleverd aan het Verenigd Koninkrijk.

RETOURNEREN VAN GOEDEREN

Wij hanteren een herroepingstermijn van 14 dagen na ontvangst van het product. Wil je een product retourneren, dan kunt je dat ons laten weten per mail aan hallo@studeerpil.nl.

Producten dienen in de originele staat, ongeopend en ongebruikt geretourneerd te worden in een stevige verpakking. De kosten voor retourneren zijn voor de koper. Het aankoopbedrag wordt na ontvangst van jouw retourzending gecrediteerd en teruggestort opjo uw rekening. De wettelijke termijn voor het crediteren van het aankoopbedrag is 14 dagen na ontvangst van de goederen.

Je kunt uw aankoop, of een deel ervan retour sturen aan onderstaand adres:

Studeerpil - VitamineMan bv
Tav afdeling retouren
Rollandstraat 12
2013SP  Haarlem

N.B. Voeg bij uw retour de originele pakbon en vermeld daarop uw IBAN en tenaamstelling.

Jouw bestelling zou, als je vóór 22.30 hebt besteld, de volgende werkdag afgeleverd moeten zijn. Dit kunt je controleren in de bevestigingsmail van jouw bestelling. In deze e-mail ontvangt je ook een trackinglink. Kijk hier voor updates over de bezorging. Als de levertijd is verstreken en je hebt jouw producten nog steeds niet ontvangen, neem dan even contact met ons op via hallo@studeerpil.nl.

Zodra je een bestelling bij ons hebt geplaatst en betaald, zorgen wij dat deze onmiddellijk wordt ingepakt en verwerkt. Daarna wordt deze aangeboden aan de vervoerder, welke meerdere keren per dag pakketten komt ophalen. Om die reden kunnen we, zodra er kosten in rekening zijn gebracht, dit proces helaas niet meer terugdraaien. Als je niet tevreden bent met jouw artikel of als je ze niet langer nodig hebt, kun je ze (tot 30 dagen na ontvangst) naar ons terugsturen. Dit kunt je doen met behulp van onze retourservice voor een volledige terugbetaling van jouw aanschafbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van jouw retour. 

Nadat je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je een e-mailbevestiging op het e-mailadres dat je bij het afrekenen hebt opgegeven. Als je deze e-mail niet hebt ontvangen, controleer dan jouw spam- / ongewenst mappen. Als je de mail hierna nog steeds niet kan vinden, log dan in op jouw account om te controleren of jouw bestelling in eerste instantie is verwerkt. Ondervind je nog steeds problemen, neem dan even contact met ons op!

Als je niet 100% tevreden bent met jouw aanschaf, kan je deze terugsturen aan ons. Zodra deze is aangekomen en administratief is verwerkt, betalen we binnen 5 werkdagen het aanschafbedrag, inclusief verzendkosten retour. De kosten van retournering draag jezelf. Je retourneert als volgt:

 

1.     Zend de originele (aangebroken) verpakking met inhoud retour.

2.     Voeg bij de genoemde verpakking jouw originele pakbon en vermeld daarop jouw IBAN (bankrekeningnummer) en de tenaamstelling ervan.

3.     Zendadres:

 

Studeerpil - VitamineMan bv

Tav Afdeling retouren

Rollandstraat 12

2013 SP  Haarlem

Nederland

 

4.     Wij raden je aan met een vervoerder met Track & Trace in te zetten, maar de keuze is uiteraard aan jou i.v.m. de daaraan gerelateerde kosten.

5.     Na ontvangst en verwerking storten wij het aanschafbedrag aan je terug op het eerder aangegeven bankrekening nummer.

Met Klarna betaal je alleen voor wat je houdt. Als je jouw bestelling geheel of gedeeltelijk retourneert, zal Klarna je een nieuwe verklaring sturen zodra de online winkel jouw retourzending heeft verwerkt. Als je bijvoorbeeld twee artikelen voor in totaal 50,- euro hebt besteld en er één à 30,- euro hebt geretourneerd, is jouw nieuwe afschriftbedrag 20,- euro en heeft jouw nieuwe afschrift een vervaldatum.

Ja, jouw oorspronkelijke verzendkosten worden terugbetaald, maar je betaalt wel zelf de verzendkosten voor het retourneren. 

We werken er hard aan om zoveel mogelijk informatie over ons product op te nemen in onze productbeschrijving op de productpagina. Wil je toch iets specifieks weten, neem dan contact met ons op via hallo@studeerpil.nl.

Ja! Studeerpil is allergeen- lactose - en glutenvrij en geschikt voor veganisten en vegetariërs! Wil je nog iets specifieks weten, neem dan contact met ons op via hallo@studeerpil.nl.

Als je twijfelt over een combinatie van onze producten, neem dan contact met ons via hallo@studeerpil.nlVragen over gebruik van ons product naast jouw medicijnen kunnen wij nooit beantwoorden, Neem daarvoor contact op met jouw huisarts.

Studeerpil bestaat uitsluitend uit veilige en natuurlijke ingrediënten. Ons product wordt in Nederland geproduceerd, onder streng farmaceutisch toezicht. De ingrediënten in Studeerpil worden van tevoren gecontroleerd op kwaliteit, hygiëne en herkomst. Vervolgens worden de ingrediënten in de juiste verhoudingen gemengd en afgevuld in een vegetarische capsule of samengedrukt in een tablet. De Studeerpil voldoet aan de voorwaarden van de European Food Safety Authority (EFSA).

Cafeïne kan de darmen stimuleren, met name als je het op een lege maag inneemt. Het kan dus zijn dat je vaker naar de wc moet. In dat geval raden we je aan de Studeerpil tijdens een maaltijd in te nemen, in plaats van ervoor. Ook bij gevoeligheid voor cafeïne is dit aan te raden. 

 • Can I use Studeerpil every day?
  Studeerpil can be used daily. We do, however, recommend taking a break from time to time when using the Studeerpil. You can build up a tolerance for caffeine, which can decrease the effect.

   
 • How old do I have to be to use Studeerpil?

  We recommend using Studeerpil from the age of 16.

   
 • How should I take the tablets or capsules?

  The capsules and tablets should be swallowed whole with plenty of water.

   
 • After how much time does it work?

  After 30 to 60 minutes. There is therefore no need for a build-up phase.

   
 • How many capsules / tablets should I take?

  You can take 1 to 2 capsules or tablets per dose. We recommend starting with 1 capsule / tablet.

Wij leveren helaas geen samples.

Nee, als je geen account bij ons wilt aanmaken, hebben we de mogelijkheid om als gast af te rekenen. Het enige dat je nodig hebt, zijn jouw contact- en verzendgegevens. Het aanmaken van een account heeft uiteraard wel voordelen, zoals het niet telkens hoeven invullen van jouw gegevens.

Probeer in eerste instantie jouw wachtwoord opnieuw in te stellen. Als dit nog steeds niet werkt, neem dan contact met ons op via hallo@studeerpil.nl en we zullen je proberen te helpen!

Ja, in overeenstemming met de nieuwe en bijgewerkte gegevensbeschermingswet beloven we jouw informatie privé en veilig te houden en niet met derden te delen anders dan onze partners, zoals de vervoerders. Kijk voor meer informatie naar ons privacybeleid.

Als je alle informatie over jezelf uit onze Studeerpil-database wilt laten verwijderen, stuur dan een e-mail naar hallo@studeerpil.nl. Wij verwijderen dan alle informatie binnen 10 werkdagen.

Je kunt op ‘uitschrijven’ klikken onderaan elke nieuwsbrief die je van ons ontvangt, of stuur een e-mail naar hallo@studeerpil.nl en we verwijderen je uit deze database.

Het affiliate programma is een samenwerking tussen jou en Studeerpil. Door je aan te melden word je ambassadeur van Studeerpil. Dit houdt in dat jij, in ruil voor het delen en aanbevelen van Studeerpil producten, 8% commissie krijgt over elke betaalde aankoop die via jou tot stand is gekomen. Een echte win-win-situatie dus!  

Kijk voor meer info op onze affiliate pagina.

Gratis verzending vanaf 15,- en discreet verpakt

Natuurlijke ingrediënten en helemaal vegan

Concentratie, geheugen en energie

100% Garantie. Niet goed, geld terug!