Studeerpil

Studeerpil is geformuleerd op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Studeerpil bevat geen onnodige toevoegingen en is veilig gedoseerd.

Studeerpil wordt gewoon in Nederland gemaakt

Studeerpil voldoet aan alle eisen van de Warenwet en wordt gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven in Nederland.  Zij worden regelmatig door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit gecontroleerd om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden.

Vegan en natuurlijke ingrediënten 

De ingrediënten in Studeerpil zijn natuurlijk en vrij van gluten, lactose en allergenen. Studeerpil is geschikt voor veganisten en vegetariërs.

Gebruiksadvies

1 tot 2 maal daags 1 tot 2 capsules op een lege maag of tussen de maaltijden door innemen met water. De gehele capsule doorslikken. Bevat cafeïne (190mg per dosering). Gebruik per dag niet meer dan 4 capsules. Wij raden aan om 1 of 2 capsules in de ochtend in te nemen en 1 of 2 capsules in de middag. Werkt na 30 tot 60 minuten, een opbouwfase is niet nodig.

* De gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA.