https://www.bitsybetter.com/wp-content/uploads/2019/12/3-5-Tips-Voor-Een-Betere-Concentratie-scaled-1.jpg "Hoe jij kan presteren als Elon Musk en Bill Gates"

1. Slaap minimaal 7.5 uur per nacht en zorg dat je slaap van goede kwaliteit is.

Hoe zorg je voor een kwalitatief goede slaap? Gebruik zo min mogelijk licht voor het slapen (licht in de avond blokt het hormoon ‘’melatonine’’, dat je juist nodig hebt om goed te kunnen slapen) en maak je slaapkamer zo donker mogelijk. Probeer verder geen cafeïne meer na 14.00 te drinken en vermijd alcohol voor het slapen.

2. Zet je telefoon op niet storen/vliegtuigmodus en werk 3 tot 5 uur lang aan je belangrijkste taak van de dag.

Spreek met jezelf af dat je de eerste 3 tot 5 uur van de dag niets anders doet dan werken aan de voor jou belangrijkste taak van de dag. Laat je niet afleiden door andere mensen, je telefoon of onbelangrijke dingen die gedurende dag opkomen. Die zijn voor later op de dag..

3. Ruim je studie of werkplek op.

Werken achter een opgeruimde studie-of werkplek zorgt ervoor dat je meer gedaan krijgt.

4. Brood of havermout in de ochtend? Weg ermee!

Voeding kan de cognitieve functies zoals concentratie en geheugen beïnvloeden. Vermijd de eerste uren van de dag koolhydraat rijke en bewerkte voeding (veel brood, havermout, junkfood etc.). Probeer het maar eens als test, op dag 1 neem je als ontbijt een grote bak met havermout of een paar boterhammen. Op dag 2 neem je bijvoorbeeld een kom kwark met wat noten en fruit er doorheen. Waarschijnlijk merk je het verschil direct als je aan je werk gaat. Kortom; bewaar de koolhydraat rijke maaltijden voor later op de dag. Wat je dan wel kunt eten? Salades, eieren, zuivel (ga voor max 5 gr koolhydraten per 100 gram zuivel), wees creatief!

5. Neem af en toe een pauze om te bewegen

Je zult zien dat je hersenen daarna weer een stuk frisser zijn. Bewegen kan al zo simpel zijn als een wandeling van 5 minuten. Als je studeert, een flexibele baas hebt of juist eigen baas bent is het ook een goed idee om in het midden van de dag je dagelijkse training te doen.

Samengevat

Zorg voor een goede nachtrust, begin na het opstaan met de belangrijkste taak van de dag en plan hier 3 tot 5 uur voor in. Zet je telefoon op vliegtuigmodus en laat je niet afleiden door andere mensen. Ruim voordat je begint even je werkplek op en zorg dat je een maaltijd eet die niet heel veel koolhydraten bevat. Na deze 3 tot 5 uur houd je pauze, het liefst met een wandeling of een training. Vervolgens kun je weer door!
https://www.bitsybetter.com/wp-content/uploads/2019/12/Ontwerp-zonder-titel-10-1.png Waarschijnlijk denk je nu bij jezelf; leuk en aardig allemaal deze tips, maar ik mis de koffie, thee of energy drink.. Met bovenstaande 5 tips ben je heel goed op weg om een productieve top dag te hebben, sterker nog; meer heb je eigenlijk niet nodig op zo’n dag. Toch hebben we allemaal wel eens een dag dat het net niet helemaal wil lukken op de één of andere manier of dat we gewoon met een flinke versnelling te werk willen gaan. Bij Bitsybetter zijn we er ons van bewust dat onze producten geen wondermiddelen zijn. Het hele idee achter Bitsybetter is: weg met de overdreven claims, onze producten zijn vooral een extra boost op de dagen dat je net dat zetje in je rug nodig hebt. Op een natuurlijke manier, met natuurlijke ingrediënten en zonder vreemde toevoegingen en suikers (zoals in energy drink). Voor alle studenten, wij presenteren u: de Studeerpil. Voor alle professionals, ondernemers en harde werkers, wij presenteren u: Brainy. Zowel Studeerpil als Brainy ondersteunen de concentratie en het geheugen. bekend vanhttps://www.bitsybetter.com/wp-content/uploads/2018/05/rtlnieuws-logo-300x203-1.jpghttps://www.bitsybetter.com/wp-content/uploads/2018/06/logo-rtl4.pnghttps://www.bitsybetter.com/wp-content/uploads/2019/11/kruidvat-logo.jpghttps://www.bitsybetter.com/wp-content/uploads/2019/11/unnamed-4.jpghttps://www.bitsybetter.com/wp-content/uploads/2018/05/volkskrant-logo.pnghttps://www.bitsybetter.com/wp-content/uploads/2018/06/Lifestyle-Experience_new-logo4.png

RTL4 - Studeerpil

De Studeerpil is ontwikkeld door BitsyBetter en is een natuurlijk voedingssupplement dat het geheugen en de concentratie een flinke boost geeft! Studeerpil bevat ingrediënten als: Rhodiola Rosea, Carnitine, Cafeïne, L-Theanine en Tyrosine. Dit zijn 100% natuurlijke kruiden, plantextracten en aminozuren, die ervoor zorgen dat jij het meeste uit je studiedag kan halen. Zonder gluten, lactose of allergenen!

https://www.bitsybetter.com/wp-content/uploads/2019/11/bundel-scaled.jpg Bitsybetter Starter Pakket

Ik heb Brainy tijdens mijn tentamenperiode getest , mijn concentratie verbeterde er enorm door. Bij Sleepy merkte ik dat ik sinds lange tijd makkelijker in slaap viel en heel de nacht doorsliep. Tot slot gebruikte ik Relax voor mijn stagebeoordeling, de zenuwen verdwenen en ondanks een stressvolle situatie bleef ik lekker rustig. Ik kan dit enorm aanraden!

"Fleur - Brainy, Sleepy, Relax klant"

Normaal heb ik na een halfuur studeren al behoefte aan Netflix, met de Studeerpil heb ik hier geen last van en heb ik de perfecte concentratie!

"Imke - Studeerpil klant"
€79,99 Bestel nu
Bitsybetter liefhebbers Bitsybetter liefhebbers Wat vinden onze klanten van Studeerpil en Brainy?

Onafhankelijke beoordelingen over de Studeerpil en Brainy.

"Brainy geeft mij een diepe focus, waardoor lastige denktaken makkelijk worden." "De studeerpil geeft mij net dat extra beetje focus tijdens het leren van tentamens of het maken van papers. Ik kan me langer concentreren en voel me wat energieker. Soms kost het lezen van lange teksten mij nog veel moeite, met de studeerpil gaat het wat makkelijker. Fijn dat het natuurlijke stoffen bevat en dat ik er gewoon van kan slapen. Zeker voor iedereen aan te raden." "Niet verwacht dat dit zo goed zou werken! Ik zie tijdens een examen altijd alles vliegen en ik denk aan vanalles wat ik wel niet nog wil doen die dag. Nadat ik een capsule van studeerpil had gehad, was ik helemaal met mijn hoofd bij mijn examen en vond ik (schaamschaam) het examen maken nog mega leuk ook hahaha." "Fijn product, Brainy geeft een boost zonder dat je er een gehaast gevoel van krijgt." "Super product! Normaal heb ik na een halfuur al behoefte aan Netflix oid, maar met de Studeerpil heb ik een perfecte concentratie!" "Ik ben zo’n druk en hysterisch type die zich nog geen halfuur stil kan houden en kan concentreren! Nu heb ik samen met de studeerpil geleerd voor een heel moeilijk vak, en heb 3 uur non stop kunnen leren! Ik merkte ook dat ik de stof veel beter tot me kon nemen. Ik ben blij en ga dit zeker vaker gebruiken!"

Gratis verzending vanaf 15,- en discreet verpakt

Natuurlijke ingrediënten en helemaal vegan

Concentratie, geheugen en energie

100% Garantie. Niet goed, geld terug!