Geld verdienen als Studeerpil ambassadeur!

Geld verdienen met Studeerpil
Je ziet het weleens voorbijkomen, social media influencers die kortingen weggeven voor merken en daar uiteindelijk zelf geld mee verdienen. Maar hoe werkt dit nu precies? En wat als wij je vertellen dat je daar helemaal niet per se een influencer met 100k volgers voor hoeft te zijn? Studeerpil wil namelijk graag samenwerken met JOU! Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden voor ons affiliate programma. 

Wat is het affiliate programma?
Het affiliate programma is een samenwerking tussen jou en Studeerpil. Door je aan te melden word je ambassadeur van Studeerpil. Dit houdt in dat jij, in ruil voor het delen en aanbevelen van Studeerpil producten, 8% commissie krijgt over elke betaalde aankoop die via jou tot stand is gekomen. Een echte win-win-situatie dus!  

Hoe werkt het?  

 1. Aanmelden voor het affiliate programma
  Als eerste stap meld je je via de affiliate pagina aan. Zodra je dit hebt gedaan kom je in het portaal op je eigen account terecht, je bent nu officieel een affiliate (ambassadeur) van Studeerpil! In het portaal kun je jouw verwijzingen, verkopen, inkomsten, etc. bekijken.
   
 2. Referentie link en persoonlijke kortingscode
  Na de registratie ontvang je gelijk jouw persoonlijke referentielink en persoonlijke 10% kortingscode. Door middel van deze link weten we hoeveel mensen er via jou een aankoop hebben gedaan. De code met 10% korting is een cadeautje voor jouw volgers om ze te stimuleren via jou bij Studeerpil.nl te bestellen. Deze referentielink en kortingscode kun je bijvoorbeeld op Instagram in je bio zetten en op je Mystory of als feed post delen.
   
 3. Voordeel voor jou : 8% commissie
  Voor elke volger die via jouw referentielink een aankoop op Studeerpil.nl doet krijg jij 8% van het aankoopbedrag (commissie). Dus stel een volger koopt een zakje Studeerpil 30 capsules van 19,99 euro, verdien jij 1,60 euro. Verkoop je aan 15 volgers of bestellen zij meerdere zakjes? Dan zit je al snel op 30 euro. Hoe meer mensen er via jou bestellen, hoe meer geld je verdient! * BELANGRIJK: om de 8% commissie over de aankopen te ontvangen, moeten jouw volgers de kortingscode in combinatie met de referentielink gebruiken.
   
 4. Tips
  Om volgers aan te sporen via jouw referentielink te bestellen, is het natuurlijk wel belangrijk om ze enthousiast te maken! Vertel waarom Studeerpil voor jou zo goed werkt, wat de voordelen zijn en welke resultaten je er mee hebt behaald. Benoem daarnaast de 10% korting die ze zullen krijgen en gebruik mooie foto’s of maak een filmpje.  Vergeet tenslotte niet om Studeerpil te taggen! Op die manier kunnen volgers zelf nog even een kijkje nemen en zien waar Studeerpil voor staat. Dit heeft een positief effect op het beslissingsproces. Succes! 

Heb je verder nog vragen over ons affiliate programma? Neem dan contact met ons op!