Over ons

Studeerpil is er om jou een nog betere versie van jezelf te laten zijn. Of je nu een student bent die zijn tentamens probeert te behalen, een ondernemer die een nieuw avontuur aangaat of een atleet die zijn prestaties wilt maximaliseren, onze producten zijn er voor iedereen. Zo zijn we ook op het idee van Studeerpil gekomen. Omdat we zelf meer focus bij ons werk en onze studie wilden inzetten. 

Na een turbulente eerste paar jaren, heeft VitamineMan.nl het merk Studeerpil en de producten van Bitsybetter overgenomen. We voegen onze ervaring en expertise toe aan een reeds bestaand product en doen ons best het zo nog verder te ontwikkelen en aan nog meer mensen aan te bieden. Mocht je meer willen weten over ons, kijk dan ook even op www.vitamineman.nl

Waar wij voor staan

Wij staan volledig achter onze producten en kwaliteit. Met onze service hebben we maar één doel voor ogen en dat is jou goed bedienen en helpen. En als je dat samenvoegt, komen we tot betere producten en vooral betere resultaten bij onze klanten, bij jou! Laat ons je helpen het beste uit je te halen. We zijn er klaar voor.