Over ons

Focus. Concentratie. Resultaat. 
Studeerpil is er om jou nog een betere versie van jezelf te laten zijn! Of je nu een student bent die zijn tentamens probeert te behalen, een ondernemer die een nieuw avontuur aangaat of een atleet die zijn sportprestaties wilt maximaliseren, ons product is er voor iedereen. Met Studeerpil help je jouw focus en concentratie verbeteren en behaal je zo de resultaten die je voor ogen hebt! Naast focus en concentratie verbetert de Studeerpil ook het geheugen, vermindert het stress en geeft het net dat extra beetje energie om door te gaan*. Voor meer informatie over de Studeerpil kun je op onze FAQ pagina kijken.

Natuurlijk, veilig, hoog kwaliteitsproduct voor iedereen
Studeerpil wordt gewoon hier in Nederland geproduceerd! Om de veiligheid en kwaliteit te kunnen garanderen wordt het product gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Daarnaast voldoet Studeerpil aan alle eisen van de Nederlandse Voedsel en Warenwet en wordt het product regelmatig gecontroleerd. Wij kunnen je vertellen hoe fantastisch Studeerpil werkt, maar de reviews van onze trouwe gebruikers op de productpaginaInstagram en Facebook zijn natuurlijk veel waardevoller! 

Service & gemak
Het is voor ons heel belangrijk dat iedereen kan profiteren van de voordelen van Studeerpil. Daarom zijn onze producten allergeen-, lactose-, en glutenvrij! Ook zijn ze 100% natuurlijk en geschikt voor veganisten en vegetariërs. Daarnaast zijn we ons ervan bewust dat het leven niet altijd volgens plan verloopt en dat je je misschien nog op het laatste moment bedenkt dat je wel een zakje Studeerpil kan gebruiken… Om die reden hebben wij een supersnelle leveringsservice: dezelfde dag vóór 22.30 besteld, is al de volgende werkdag in huis, plus de Studeerpil werkt al na een half uurtje! Dus geen stress twee dagen voor je tentamen of werkpresentatie, je kan dat extra zetje concentratie en focus gewoon nog op tijd regelen! Tenslotte zijn wij er altijd om jou te helpen met vragen en persoonlijk advies. Transparantie en duidelijke informatie naar onze klanten toe is key voor ons. Wij geloven in de werking van ons product en daarom hebben wij een 100% tevredenheidsgarantie, zo kun je risicovrij proberen! Mocht het gebruik van ons product je niet bevallen, dan kun je het restant terugsturen en krijg je je geld teruggestort.

Geld verdienen met Studeerpil
Je ziet het weleens voorbijkomen, social media influencers die kortingen weggeven voor merken en daar uiteindelijk zelf geld mee verdienen. Maar hoe werkt dit dan precies? En wat als wij je vertellen dat je daar helemaal niet perse een influencer met 100k volgers voor hoeft te zijn? Studeerpil wil graag samenwerken met JOU! Check ons Affiliate Programma om te zien hoe gemakkelijk en leuk het is om ambassadeur te worden. Schrijf je in en verdien binnen no-time 8% commissie over elke aankoop die via jou verloopt! 

* De gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA.