Bitsybetter - A Bitsy Better, Every Day.

BLACK

FRIDAY

SALE

30% KORTING op al onze producten met de code BLACKFRIDAY30

Bekijk deals

A Bitsy Better, Every Day

Studeerpil

‘Studeerpil’ is een natuurlijk voedingssupplement dat het geheugen en de concentratie ondersteunt. ‘Studeerpil’ bevat ingrediënten als: Rhodiola Rosea, Carnitine, Cafeïne en Tyrosine. Dit zijn kruiden, plantextracten en aminozuren. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat jij het meeste uit je studiedag kan halen.

Bestel de Studeerpil

Sleepy

Sommige mensen hebben het geluk meteen in slaap te vallen zodra ze in bed liggen. Maar voor de meesten van ons is dit niet het geval. Voor die mensen hebben we 'Sleepy' ontwikkelt. Zoals je al kunt raden, het zit hem in de naam, 'Sleepy' helpt je om sneller in slaap te vallen. Net als onze andere producten bevat ‘Sleepy’ alleen natuurlijke ingrediënten: Melatonine en L-Theanine.

Bestel Sleepy

Relax

We kennen het allemaal, teveel hooi op je vork wat resulteert in veel stress. Het kan zijn dat je gewoon een beetje overwerkt bent en dat je dringend behoefte hebt aan wat ontspanning na het werk. Of dat de zenuwen opduiken omdat je een belangrijk tentamen hebt op school. Wat het ook is, ‘Relax’ kan je in stressvolle situaties helpen kalmeren. Ook 'Relax' bevat enkel natuurlijke ingrediënten: Citroenmelisse, Valeriaanwortelextract en L-Theanine.

Bestel Relax

Brainy

‘Brainy' bevat een combinatie van de meest populaire natuurlijke ingrediënten in het cognitieve segment: Ashwagandha, Bacopa, L-Theanine, Cafeïne, Ginkgo Biloba, L-Tyrosine en Rhodiola Rosea. Brainy' is de grote broer van 'Study'. ‘Brainy' kan handig van pas komen tijdens lange werkuren of andere activiteiten die cognitieve prestaties vereisen.

Bestel Brainy

BEKEND VAN

100% garantie

TROTS OP ONZE PRODUCTEN

LEES MEER

Over Bitsybetter

HET VERHAAL ACHTER BITSYBETTER

LEES MEER
BlogMeer artikelenBlogMeer artikelen Bitsybetter liefhebbers Bitsybetter liefhebbers Behalve op www.bitsybetter.com ook verkrijgbaar bij:

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief: